Διάσημος ράπερ στην Ελλάδα λέει ότι ήταν έμπορος ναρκωτικών και είχε καρτέλ και η εισαγγελία Αθηνών κάνει ότι δεν ακούει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο διάσημος ράπερ Mad clip μέσα από το κανάλι του στο Youtube με αφορμή μία διαμάχη μεταξύ της ομάδας του και του Μηδενιστή πρώην μέλος του γνωστού συγκροτήματος ΖΝ.

ο Mad clip μέσα στο βίντεο στο 4:32 ομολογεί ότι έμπαινε στα κλάμπ και πούλαγε ναρκωτικά στους τότε διάσημους τραγουδιστές και μάλιστα αναφέρει και ονόματα.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο ο Mad clip όχι μόνο δηλώνει περήφανος για τις παράνομες πράξεις του αλλά κάνει και επίδειξη του “μαύρου” πλούτου που απέκτησε.

Ωστόσο για ακόμα μία φορά αυτό που προκαλεί αγανάκτηση και αδεία είναι ο χειρισμός των διωκτικών αρχών της χώρας και της εισαγγελίας που είναι παντελώς ανύπαρκτη και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα εδώ και ένα χρόνο από την ομολογία του Mad clip. Η αδιαφορία γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη ειδικά όταν αφορά αυτή την μάστιγα των ναρκωτικών που καταστρέφει τους νέους ανθρώπους και μάλιστα ο εν λόγο τραγουδιστής είναι και πρότυπο για πολλούς νέους.

Από ότι φαίνεται στην Ελλάδα του instagram και του Youtube αν έχεις γίνει διάσημος και γνωστός όσες εγκληματικές πράξεις και αν έχεις πράξει για του εισαγγελείς είσαι απλά αθώος και στο απυρόβλητο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω στο 4:32

Δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Leave A Comment