Δείτε ποια είναι η ηθοποιός του “Παρά πέντε” που εξομολογείται “Έμεινα χωρίς λεφτά,τα αντικαταθλιπτικά με βοήθησαν πολύ!!

Η τηλεοπτική «κοντή» που μας χάρισε στιγμές απείρου κάλλους με την πεθερά Θεοπούλα, γύρισε αρκετά χρόνια πίσω, τολμώντας να αποκαλύψει πως μετά το τέλος της σειράς που την έκανε διάσημη κλήθηκε να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πάλεψε και με την κατάθλιψη.

Τι δήλωσε;

«Μετά από εκείνη τη μεγάλη επιτυχία που μου ανοίχτηκαν και πολλές πόρτες εκείνη την περίοδο, ήμουνα και λίγο άτυχη. Είχα διάφορα προβλήματα υγείας με τις φωνητικές χορδές. Και ήμουν off τρία χρόνια. Με παίρνανε για δουλειές, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω.Είχα καλάκια στις φωνητικές χορδές, μπήκα και έκανα δύο χειρουργεία. Για έναν χρόνο -δύο σεζόν- έκανα αφωνία. Μετά από εκεί ήρθε ο κατήφορος.Έπαθα και μια κατάθλιψη… Το ένα έφερε το άλλο. Έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, είχα κι έναν χωρισμό μετά. Μετά, πολλοί φίλοι -αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα-, απομακρύνθηκαν, άνθρωποι που νόμιζα εγώ ότι ήτανε φίλοι μου.Πήγα και σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία. Πήρα και αντικαταθλιπτικά.Τα αντικαταθλιπτικά είναι η επιτυχία της επιστήμης. Ρυθμίζουν τη σεροτονίνη και επανέρχεσαι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνεις πιο δυνατός, γιατί γίνεται μεγάλο ξεσκαρτάρισμα σε φίλους και σε ανθρώπους που είναι δίπλα σου».

Leave A Comment