Απελπιστική η κατάσταση στο Ωραιόκαστρο με τα αδέσποτα να τρώνε μικρά παιδιά (Φωτογραφία

Σε απελπιστικοί κατάσταση είναι ο δήμος Ωραιοκάστρου όσο αφορά τα αδέσποτα σκυλιά. Οι καταγραφές από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε πολίτες μέσα στην τετραετία έχουν ξεπεράσει τις 1500 με τον δήμο να δηλώνει ικανοποιημένος από τις ενέργειες που έχει πράξει και να ρίχνει την ευθύνη στην περιφέρεια και στις φιλοζωικές οργανώσεις. Ο Δήμαρχος του Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και ο υπεύθυνο αντιδήμαρχος για τα σκυλιά Ηλίας Ζιακούλης αποφεύγουν ακόμα και να παρευρίσκονται στο δημαρχείο αρκετές ώρες ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με τους εξοργισμένους πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το δημαρχείο για να καταθέσουν παράπονα.

Πολίτες δηλώνουν ότι τα σκυλιά έχουν δημιουργήσει αγέλες και έχουν γίνει πολύ άγρια οι οποίες περιπλανιούνται στο βουνό και κατά τα διαστήματα κατεβαίνουν με αποτέλεσμα κατά δεκάδες να ξεσκίζουν τους άτυχους πολίτες που βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Εχθές άτυχος ήταν ένας μαθητής που τα σκυλιά του ξέσκισαν το πόδι με τον πατέρα του να δηλώνει εξοργισμένος με την κατάσταση και την αδιαφορία την διοίκησης να δώσει λύσεις εδώ και χρόνια και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες από την επίθεση που δέχθηκε ο γιός του στο Facebook.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

Το μήνυμα του πατέρα για την επίθεση που δέχθηκε ο γιός του:

Έπειτα από πολύ σκέψη, μιας και αποφεύγω συνειδητά να εκθέτω τις απόψεις μου δημόσια, αλλά με καταλυτική την επίδραση μιας οικογενειακής περιπέτειας θα σας απασχολήσω για ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά την ασφάλεια όλων μας στο δήμο Ωραιοκάστρου: τα αδέσποτα σκυλιά. Κύριοι και κυρίες, όσοι έχετε την ευθύνη για το ζήτημα αυτό, έχετε αποτυχει. Εκτός από ανίκανοι, για το ζήτημα αυτοί καθίσταστε επιπλέον επικίνδυνοι. Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το θέμα. Για τους λόγους; Κάντε την αυτοκριτική σας. Αν έχετε τη στοιχειώδη ευθιξία. Μου προκαλεί βέβαια αναγούλα το γεγονός πως υπάρχει βούληση να στρωνονται με νεα άσφαλτο κεντρικές οδικές αρτηρίες του δήμου, 20 μέρες πριν τις εκλογές, ενω αντιθετα δεν υπαρχει καμμιά ενέργεια για τα αδέσποτα σκυλιά με αποτελεσμα αυτα να επιτίθενται καθημερινά σε δημότες, μικρά παιδιά πολλές φορές. Ως εδώ. Όπως και με το θέμα των λατομείων δεν υπάρχουν πολίτες φαντασματα αγαπητοί ανευθυνο-υπευθυνοι… Ελέγχεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Όλοι μας θα έπρεπε να νιώθουμε έτσι. Φυσικά, η δικαιοσύνη αποτελεί την ύστατη αλλά αναπόφευκτη καταφυγή. Η σωματική ακεραιότητα όμως του καθενός,από την απειλή των αδέσποτων σκυλων, είναι αδιαπραγμάτευτη. Υ.γ. εύχομαι το περιστατικό του γιου μου να είναι το τελευταίο…με μεγάλη λύπη και οργή Θ. Σπυρομητρος, Ωραιόκαστρο 08/05/2019.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Leave A Comment