Αίσχος και ντροπή το δεξί χέρι του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη καταχράζεται ιστορικά κειμήλια από την επανάσταση λές και είναι στο τσιφλίκι του χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν και μάλιστα όλες οι κομματικές βδέλλες δίνουν συγχαρητήρια για την αισχρή αυτή πράξη (Φωτογραφίες +Bonus Βιντεο)

Μόνο ντροπή και θυμό μπορεί να νιώσει κανείς βλέποντας τις παρακάτω εικόνες από ένα δημόσιο πρόσωπο με απόλυτη πολιτική ταυτότητα και μάλιστα όταν είναι το δεξί χέρι του προέδρου της αντιπολίτευσης και όπως όλα δείχνουν του αυριανού πρωθυπουργού. Αυτοί υπόσχονται ότι θα βάλουν τάξη στο κράτος χωρίς κομματικούς στρατούς και κατάχρηση εξουσίας, πράττοντας όμως καταχρηστικά πάνω σε ιστορικά κειμήλια και επιδηκνείωντας τα μάλιστα με τρόπο που προκαλεί μόνο οργή.

Αυτή η κυρία ονομάζετε Βασιλική Νάκου και είναι το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Μακεδονία μάλιστα είναι βαφτιστήρα του Κωσταντίνου Μητσοτάκη και Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας /Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. στην εταιρεία Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η Βασιλική Νάκου βρέθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Μακρινίτσας και ήρθε σε επαφή με τα εκθέματα της μάχης που ήταν από το 1878.

Η κυρία Βασιλική Νάκου λοιπόν νιώθοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει και θέλοντας να πανηγυρίσει το κύπελλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ κατέβασε ένα όπλο από τον τοίχο του μουσείου με κίνδυνο ακόμα και να καταστραφεί ολοσχερώς βγήκε φωτογραφίες και πανηγύριζε την κατάκτηση του κυπέλλου μαζί με αυτό. Μάλιστα δεν δίστασε να ποστάρει και φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ.

Προφανώς νιώθει ότι κανένας νόμος, καμία ηθική δέσμευση δεν υπάρχει μπροστά στον ΠΑΟΚ και μπροστά στην προσωπική κομματική προβολή αλλά και κανένας σεβασμός στα ιστορικά κειμήλια που μας χάρισαν την Ελευθερία μας. Επίσης γνωρίζει ότι βρίσκετε πάνω από κάθε νόμο αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης την θεωρεί κυρίαρχο στέλεχος στην Μαεκεδονία.

Η ασέβεια απέναντι στην ιστορία από την Βασιλική Νάκου δεν σταμάτησε όμως στο ποστάρισμα μία φωτογραφίας. Αλλά συνεχίστηκε στα σχόλια των υποστηρικτών και των πολιτικών σκυλιών της Νέας Δημοκρατίας που επιβράβευαν την κίνηση αυτή λέγοντας μάλιστα ότι το όπλο που κρατάει είναι το 1878 από την μάχη κάτι που το καθιστά αυτομάτως ιστορικό κειμήλιο αλλά και ότι όλο αυτό είναι λόγο του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς η έλειψη παιδεία στην χώρα μας ξεκινάει από ψηλά και είναι σε θέση πλέον να καταστρέψει και την ιστορία μας. Φανταστείτε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα τι θα γινόταν αν σε κάθε μουσείο θα μπορούσε να μπαίνει ο οποιοδήποτε και να έρχεται σε επαφή με τα εκθέματα για να πανηγυρίσει κάτι τι θα είχε μείνει σήμερα. Από την άλλη οφείλουμε να δικαιολογήσουμε την κυρία Νάκου μιας και το μόνο που θέλουμε να θυμίσουμε σε όσους έχουν καλή μνήμη είναι την σχέση που είχε ο νονός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα αρχαία….

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις λέει ο λαός.

Καμαρώστε τους εθνοσωτήρες που αντί να στέκονται σιωπηλοί και προσοχή μπροστά στην ιστορία την έχουν κάνει τσιφλίκι τους για πολιτικούς και μόνο σκοπούς.

Πάρτε και ένα βίντεο μπόνους με τον σεβασμό που έχει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στους ήρωες και την ιστορία….

Leave A Comment