Έκτακτο: 16χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτων σκύλων στο Ωραιόκαστρο σε σοβαρή κατάσταση

May 5, 2019
367 Views

Μία 16χρονη κοπέλα από το Ωραιόκαστρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγ. Παύλος της Θεσσαλονίκη σε κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο μετά από δάγκωμα σκύλων στον λαιμό και το πόδι. Η οικογένεια της κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία κατά του δήμου Ωραιοκάστρου, του δημάρχου Αστέριου Γαβότση και των λοιπών υπεύθυνων και αντιδημάρχου Ηλία Ζιακούλη.

Άλλα δύο κρούσματα επιθέσεων αδέσποτων ζώων έρχονται να προστεθούν σε αυτά των τελευταίων ημερών που καταγράφονται στο Ωραιόκαστρο, σε περιοχή που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης με Κονταξοπούλου.  

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr την Πέμπτη το απόγευμα δεκαεξάχρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο ζώο το οποίο όρμησε από πίσω και της δάγκωσε. Η κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη και σοκαρισμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγ. Παύλος.

Λίγη ώρα μετά την πρώτη επίθεση στη μαθήτρια καταγράφηκε και δεύτερο περιστατικό, στον ίδιο χώρο, πάλι σε κοπέλα ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά και αυτή.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου είναι ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα σε περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτα σε πολίτες εδώ και 3 χρόνια με τους πολίτες τις περιοχής να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την αδιαφορία της διοίκησης να λύση το πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου απέρριψε πρόταση από τον γνωστό επιχειρηματία της περιοχής Σκαρλάτου Παντελή να δημιουργηθεί κυνοτροφείο για τα αδέσποτα με ιδιωτικά κεφάλαια, χορηγίες και δωρεές εδώ και 3 χρόνια.

Leave A Comment